Kahve falında atın pisliğini görmek

Kahve falında atın pisliğini görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atın pisliğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını veya söylediğini dikkatle takip edebilirsiniz.

Kahve falında at pisliği temizlemek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at ve at pisliği görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at pisliği yemek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında atın pisliğini görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at pisliği görmek işlerinde aksama olacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at pisliğine basmak başarısızlığa düşüleceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında civciv pisliği görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe pisliği görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir