AnaSayfa / Genel / Kahve falında at pisliği görmek

Kahve falında at pisliği görmek

Kahve falında at pisliği görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında at pisliği gördüyseniz:

  • Tüm alanlarda yüksek devirde çalışmaya başlamış olabilirsiniz.

Kahve falında at pisliği temizlemek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında at pisliği görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında at pisliği yemek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işarettir.

Kahve falında at pisliğine basmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, anlaşmalardan cayılacağına işaret eder.

Kahve falında atın pisliğini görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at ve at pisliği görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tırnak pisliği temizlemek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına delalettir.

Kahve falında serçe pisliği görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir