AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden yardım istediğini görmek

Kahve falında birinden yardım istediğini görmek

Kahve falında birinden yardım istediğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, işlerinin aksayacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, dünya mallarının çoğalacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden yardım istediğini gördüyseniz:

  • Geçmişteki yaratıcı faaliyetleriniz sonucu elde ettiğiniz başarıların verimini arttırmak için yöntemli çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında birinin sizden yardım istemek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında komşudan yardım istemek hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eşinden yardım istemek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ünlü birinden yardım istemek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaştan yardım istemek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, aradığı aşkı bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşlı kadından yardım istemek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliden yardım istemek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktordan yardım istemek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir