AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden muska almak

Kahve falında ölü birinden muska almak

Kahve falında ölü birinden muska almak gelirinin garanti olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden muska almak gördüyseniz:

  • İlerleme zamanındasınız.

Kahve falında ölüden muska almak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinden muska almak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynunda muska görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yatağında muska görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açılmış muska görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde muska aramak ele geçen kazancın azalacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında muska kusmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında halı altında muska görmek doğru haber almaya, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir