AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden kitap almak

Kahve falında ölü birinden kitap almak

Kahve falında ölü birinden kitap almak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, elinin de bolluk göreceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden kitap almak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlere açık olmamak veya kabalaşmak yararlı sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında ölünün elinde kitap görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden kitap almak hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden kitap almak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kitap görmek mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, işlerdeki verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında osmanlıca kitap görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaplı kitap görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Kahve falında kitap dizmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında yasin dua kitabı görmek yarar sağlamayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir