AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir yakınını diri görmek

Kahve falında ölmüş bir yakınını diri görmek

Kahve falında ölmüş bir yakınını diri görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir yakınını diri gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Kahve falında ölmüş yakınını diri görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir yakınını diri görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen bir yakınını diri görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş diri görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş kocayı diri görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insanın diri görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir