AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunlar altında ezileceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Kahve falında ölü bir kişiyi tekrar öldüğünü görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kişinin tekrar öldüğünü görmek hayatının adeta cennete döneceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş kişinin tekrar öldüğünü görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin tekrar öldüğünü duymak sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiyi tekrar öldüğünü görmek tüm parasını kaybedeceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar öldüğünü görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında ölen bir kişinin tekrar öldüğünü görmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişiyi tekrar öldü görmek insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir