AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir kedi görmek

Kahve falında ölü bir kedi görmek

Kahve falında ölü bir kedi görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir kedi gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Kahve falında bir sürü ölü kedi görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kedi gömmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ölüleri görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bir kedi görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kediye basmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında ölü kedi sevmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kara kedi görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, çekilen zahmetin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kedi ölüsünü görmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir