AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ölüleri görmek

Kahve falında kedi ölüleri görmek

Kahve falında kedi ölüleri görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi ölüleri gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bir sürü ölü kedi görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ölüsü görmek hükmünün geçmeyeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi ölüsü görmek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kedi ölürken görmek gereken sabrı göstereceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kedi yavruları görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına inanılır.

Kahve falında ölü ve canlı kedi görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu ölüsü görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kedi yemek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir