AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü bir insana su vermek

Kahve falında ölü bir insana su vermek

Kahve falında ölü bir insana su vermek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, makbul olan mallar edineceğine, malvarlığının artacağına alamet eder.

Kahve falında ölü bir insana su vermek gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Kahve falında ölü bir insana su vermek elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insana su vermek duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanı ölürken görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insan eti yiyenleri görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan ölüleri görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş insanı ölürken görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanla bir yere gitmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulur.

Kahve falında ölü insan kemikleri görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir