AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak gördüyseniz:

  • Belirsizlik sizi karamsarlığa itebilir.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonla konuşmak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla telefonda konuşmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla konuşmak eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, rızkının kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği insanla telefonda konuşmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir insanla konuşmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işarettir.

Kahve falında ölü insanlarla konuşmak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu insanla konuşmak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, şeref ve rütbeye alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir