AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü beden görmek

Kahve falında ölü beden görmek

Kahve falında ölü beden görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, destek göreceğine delalettir.

Kahve falında ölü beden gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, eviniz veya ailenizle ilgili konular ya da arkadaşlarınızla bir araya gelmek size kendinizi iyi hissettirebilir.

Kahve falında ölü beden görmek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalettir.

Kahve falında ölü bedenler görmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize tabir olunur.

Kahve falında büyük beden pantolon görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasız beden görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beden eğitimi öğretmeni görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yarım beden görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bedensiz varlık görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beden görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir