AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü balina görmek

Kahve falında ölü balina görmek

Kahve falında ölü balina görmek Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, net bir bakış açısı kazanacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ailesini de mutlu edeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü balina gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu veya olayı istediğiniz şekle dönüştürme veya yönlendirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında balina ölüsü görmek türlü musibetlere uğrayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet eder.

Kahve falında ölü balina görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalettir.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birçok balina görmek büyük başarı kazanacağına, ticaret hayatına atılacağına delalettir.

Kahve falında yüzen balina görmek hayallerinin de yarım kalacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında balinanın yuttuğunu görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalettir.

Kahve falında balina öldürmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru balina görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir