Kahve falında yavru balina görmek

Kahve falında yavru balina görmek sermayesini riske etmeyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, doyasıya hasret gidereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında yavru balina gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Kahve falında balina ve yavrusunu görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz balina yavrusu görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balina yavrusu görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında yavru balina görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında balina ve yavrularını görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına delalettir.

Kahve falında balina olmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında balina balığı görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında balinanın uçtuğunu görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, kafasına göre birini bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir