AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzen balina görmek

Kahve falında yüzen balina görmek

Kahve falında yüzen balina görmek makamının yükseleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, can sıkıntısının geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzen balina gördüyseniz:

  • Karşı taraf kendi çıkarları için, sizden fayda sağlamaya çalışabilir.

Kahve falında denizde yüzen balina görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında balinayı yüzerken görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzen balina görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına yorulur.

Kahve falında yüzen balina görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet eder.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek araba alınacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balina saldırısı görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında balina eti yemek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, işinde dar boğaza gireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz balina görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir