AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü aslan görmek

Kahve falında ölü aslan görmek

Kahve falında ölü aslan görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, karanlığın biteceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü aslan gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Kahve falında ölü aslan görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, muradın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü aslan yavrusu görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında aslan ölüsü görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan aslan görmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Kahve falında aslan tutmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan kesmek hayırlı haberler alacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında aslana galip gelmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında köpek ve aslan görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir