AnaSayfa / Genel / Kahve falında adamla konuşmak

Kahve falında adamla konuşmak

Kahve falında adamla konuşmak uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, modern insanlarla tanışılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında adamla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendi çevrenizde aşırı popülarite kazanmanız olasıdır.

Kahve falında sevdiğin adamla konuşmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamla telefonda konuşmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi adamla konuşmak başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet eder.

Kahve falında evli adamla konuşmak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ölü adamla konuşmak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı bir adamla konuşmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği adamla konuşmak beklentilerine ulaşacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir