AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş ünlü birini canlı görmek

Kahve falında ölmüş ünlü birini canlı görmek

Kahve falında ölmüş ünlü birini canlı görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, rızkının kesileceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş ünlü birini canlı gördüyseniz:

  • Daha önce anlamamış olmalarını dert etmeyin.

Kahve falında ölmüş ünlü birini canlı görmek zararlarını telafi edeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş komşuyu canlı görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına inanılır.

Kahve falında canlı birinin öldüğünü görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Kahve falında canlı insan gömmek kendisini Allah yoluna adayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı tavşan yemek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birini canlı görüp sarılmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında canlı balık temizlemek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında canlı süs balığı görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir