AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş ördek görmek

Kahve falında ölmüş ördek görmek

Kahve falında ölmüş ördek görmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, kazancın katlanacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş ördek gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında yeşil ördek avlamak kişinin kazancının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine alamet eder.

Kahve falında ördek öldürmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine yorulur.

Kahve falında uçan ördek yakalamak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak sarı ördek görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek kırgınlıkların sona ereceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine inanılır.

Kahve falında altın ördek görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine yorulur.

Kahve falında çok ördek görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalet eder.

Kahve falında ördek emzirmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir