AnaSayfa / Genel / Kahve falında öz dayıyı görmek

Kahve falında öz dayıyı görmek

Kahve falında öz dayıyı görmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında öz dayıyı gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun yeni Teşebbüslerde bulunmaktan korkmayın.

Kahve falında öz dayıyı görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında öz dayısını görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine delalettir.

Kahve falında özlendiğini duymak ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet eder.

Kahve falında özlenen birini görmek borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yolunda huzurla devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında öz kızını görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına inanılır.

Kahve falında öz baba görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında öz teyze görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye alamet etmektedir.

Kahve falında özlenilen birini görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir