AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kadını hamile görmek

Kahve falında ölmüş kadını hamile görmek

Kahve falında ölmüş kadını hamile görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş kadını hamile gördüyseniz:

  • Uzun süredir görmediğiniz birisinden bir haber alabilirsiniz.

Kahve falında hamile kadının karnını sevmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında hamile kadını dövmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane hamile kadın görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile bir kadının kanaması olduğunu görmek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kadın yardım etmek kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadına su vermek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık kadını hamile görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir