AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek bütün sıkıntılardan kurtulmaya, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında mezarlıkta hamile kadın görmek biraz zaman geçmesi gereken haber, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kadını hamile görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın hamile görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadına yardım etmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadını hamile görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kadın haberi almak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hamile kadından para almak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir