AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanın düğününü görmek

Kahve falında ölmüş insanın düğününü görmek

Kahve falında ölmüş insanın düğününü görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kendi işinin sahibi olacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş insanın düğününü gördüyseniz:

  • Bazı adımları başkalarının atmasını bekleyerek zaman kaybediyorsunuz.

Kahve falında ölmüş insanın düğününü görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü insanın düğününü görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında düğünde oynayan insan görmek huzur ve kazanç getireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün düğünde oynadığını görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğün şahidi olmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde siyah giymek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin düğünde oynadığını görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir düğünde olmak işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, borcunun kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir