AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmuş incir görmek

Kahve falında olmuş incir görmek

Kahve falında olmuş incir görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, imkânsızlıklarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında olmuş incir gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Kahve falında ağaçta incir görmek çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında armut ve incir görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dut ve incir yemek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında büyük incir ağacı görmek iyi halini yitireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli incir toplamak içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir fidesi dikmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine incir vermek büyük fırsatlar elde edeceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasına incir vermek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir