AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımını öldürmek

Kahve falında hanımını öldürmek

Kahve falında hanımını öldürmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, paslı bir çiviye basabileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımını öldürmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında hanımın öldüğünü görmek çok kötü günler geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımının öldüğünü görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında hanımını öldürmek dinine bağlı kalacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında hanımının zina ettiğini görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında hanımına kızmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında amca hanımını görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımına sarılmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşinin hanımını görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir