AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dede ve anneyi görmek

Kahve falında ölmüş dede ve anneyi görmek

Kahve falında ölmüş dede ve anneyi görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, doğru yolu bulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, kazancı arttıracağına, kendi işinin sahibi olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş dede ve anneyi gördüyseniz:

  • Aşırı harcama, hafife alma özelliği olan ya da tahmin edilmesi zor kişilerden uzak durun.

Kahve falında ölmüş dede ve anneyi görmek olaylı günler geçireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına işarettir.

Kahve falında anne ve dede görmek kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dedeyi hasta görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş dedeyi sağ görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dededen para almak ticaret hayatını ilerleteceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cem evi dedesi görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında dedesiyle evlenmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine inanılır.

Kahve falında ölen dedesini birini görmek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir