AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla zina yapmak

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında arkadaşınla zina yapmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına işaret eder.

Kahve falında yakınıyla zina yapmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına alamet eder.

Kahve falında köpekle zina yapmak yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında kardeşinle zina yapmak sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında annesiyle zina yapmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında erkek erkekle zina yapmak içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında camide zina yapmak yaşamının da düzene gireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak maddi gücünün eksileceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir