AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla zina yapmak

Kahve falında bir kadınla zina yapmak

Kahve falında bir kadınla zina yapmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bilmediği duyguları tadacağına, başarılı bir kişi olunacağına, zor durumların biteceğine delalettir.

Kahve falında bir kadınla zina yapmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Kahve falında kadınla zina yapmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadınla zina yapmak kötü bir duruma düşürüleceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadınla zina yapmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kadının zina ettiğini görmek ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla zina etmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yakınıyla zina yapmak maddi durumunun düzeleceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında erkek erkeğe zina yapmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle zina yapmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir