AnaSayfa / Genel / Kahve falında gidilecek yere ulaşamamak

Kahve falında gidilecek yere ulaşamamak

Kahve falında gidilecek yere ulaşamamak iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gidilecek yere ulaşamamak gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözler başınızı belaya sokabilir.

Kahve falında kutsal yerlere gitmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzak bi yere gitmek zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında gitmediğin bir yere gitmek istenen herşeye kavuşulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gitmek istediği yere gidememek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına inanılır.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle bir yere gitmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında tarihi bir yere gitmek zarara gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla bir yerlere gitmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir