AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıl bir ata binmek

Kahve falında kızıl bir ata binmek

Kahve falında kızıl bir ata binmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına inanılır.

Kahve falında kızıl bir ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında kızıl ata binmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızıl renk ata binmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızıl bir ata binmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dört nala ata binmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında zayıf ata binmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, tatsız durumlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ata ters binmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında iki kişi ata binmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ailece ata binmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir