AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek arabasına binmek

Kahve falında bebek arabasına binmek

Kahve falında bebek arabasına binmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, şartlarının da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında bebek arabasına binmek gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında bebek arabasına binmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, fal sahibinin de çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında pahalı arabaya binmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin arabasına binmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanla arabaya binmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında özürlü arabasına binmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında arabaya binmek ve görmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin arabasına binmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, dertlerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çalıntı arabaya binmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir