AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bolluk ve bereketin artacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek gördüyseniz:

  • Başkalarının faaliyetlerine katılmadan önce araştırmalarınızı yapmalısınız.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğin arabasına binmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın arabaya binmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sinirlerinin yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin arabasına binmek masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin arabasına binmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı arabaya binmek moralsiz ve düşünceli olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işarettir.

Kahve falında erkekle arabaya binmek dertlerin bitip huzura erileceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin arabasına binmek fesatlıklar içinde kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle arabaya binmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir