AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yanında olmak

Kahve falında ölmüş birinin yanında olmak

Kahve falında ölmüş birinin yanında olmak ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yeni bir yol tutulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yanında olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Kahve falında annenin yanında ağlamak mal mülk sahibi olunacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanında birinin yattığını görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobanın yanında oturmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, rahata kavuşmaya alamet eder.

Kahve falında yanında yılan görmek küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin yanında oturmak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına delalet eder.

Kahve falında mezarın yanında uyumak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin yanında tuvaletini yapmak sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine delalet eder.

Kahve falında yanında yatan bebek görmek büyük çaba sarfedeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir