AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinizin size sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinizin size sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinizin size sarıldığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, ömrünün de uzun olacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, de elinin bollaşacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinizin size sarıldığını gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğinizin size sarıldığını görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin size sarıldığını görmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin size sarıldığını görmek lüks, konfor içinde olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin size sarıldığını görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin sizi sevdiğini görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, helal lokmalar yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinizin sizi aldattığını görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin size yüzük taktığını görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinizin sizi aldattığını görmek durgun giden işlerin açılacağına, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir