Kahve falında bebeğini kucağında görmek

Kahve falında bebeğini kucağında görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, güçten düşeceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğini kucağında gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Kahve falında kucağında yeni doğmuş bebek görmek geçim sıkıntısı çekeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeği kucağına almak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Kahve falında kadının kucağında bebek görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında kucağına yeni doğmuş bebek almak yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kucağında bebek görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kucağında erkek bebek uyutmak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında bebeği kucağından düşürdüğünü görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının kucağında bebek görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir