AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin idrar yaptığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin idrar yaptığını görmek

Kahve falında ölmüş birinin idrar yaptığını görmek ruh sağlığının bozulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı mesajları almakta geç kalmanız söylediklerinizin ciddiye alınmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında yerde idrar görmek insanlar arasında yüceleceğine, yakın akrabadan gelecek habere tabir olunur.

Kahve falında eşinin idrarını içmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalettir.

Kahve falında idrar sıçradığını görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar içtiğini görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idrar lekesi görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında idrarda kum görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idrarını yapamamak iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasını idrar yaparken görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir