AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini zayıflamış görmek

Kahve falında ölmüş birini zayıflamış görmek

Kahve falında ölmüş birini zayıflamış görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birini zayıflamış gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini zayıflamış görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını zayıflamış görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında karnede zayıf not görmek sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında zayıf karne görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında zayıflamış olduğunu görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu zayıf görmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında birini zayıflamış olarak görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir