AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini iş yaparken görmek

Kahve falında ölmüş birini iş yaparken görmek

Kahve falında ölmüş birini iş yaparken görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, ailesinden hayır göreceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, dualarının karşılığını alacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini iş yaparken gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Kahve falında işyerinin yıkılmasını görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine alamet eder.

Kahve falında boş işyeri görmek başarı için fırsatların artacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işine geç kalmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına işarettir.

Kahve falında işinden ayrılmak toparlanacağına, kendine geleceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iş başlamak mücadeleden vazgeçmeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış işyeri görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadan iş çevirmek yapılan işte çok zarar edileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin iş arkadaşını görmek çok para kazanacağına, en küçük sorunda parlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir