AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinin yıkılmasını görmek

Kahve falında işyerinin yıkılmasını görmek

Kahve falında işyerinin yıkılmasını görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Kahve falında işyerinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Belli konuşma ya da tartışmalar çözüm yolları bulunmasını sağlayabilir.

Kahve falında işyerinin depremde yıkıldığını görmek çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işyeri yıkıldığını görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret eder.

Kahve falında işyerini yıkılmış görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına yorulur.

Kahve falında işyerinin yıkılmasını görmek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkalarının evlerinin yıkıldığını görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yıkılmak üzere olan ev görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, işinin de hep yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış okul görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında okulun yıkılmasını görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir