AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salatalık bahçesi görmek

Kahve falında yeşil salatalık bahçesi görmek

Kahve falında yeşil salatalık bahçesi görmek çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok yoğun çalışacağına, makamının sürekli yükseleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, gelir kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil salatalık bahçesi gördüyseniz:

  • Bazı teklifler göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında yeşil salatalık bahçesi görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede salatalık toplamak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden salatalık topladığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bahçeden salatalık koparmak hayatından çıkaracağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine işarettir.

Kahve falında salatalık bahçesini görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına inanılır.

Kahve falında bahçede salatalık görmek manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında salatalık bahçesi görmek istediklerini elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bahçeden salatalık toplamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir