AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine borç vermek

Kahve falında ölmüş birine borç vermek

Kahve falında ölmüş birine borç vermek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kötü duygularını yeneceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birine borç vermek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin saçma gelebilecek anonslarının üzerinde durmamanızda fayda var.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, karısının çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borç aldığını görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden borç almak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında borç yapmak çok büyük kazançlar getireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında borç faturası görmek borçlarının kapanacağına, ömrünün de uzun olacağına işarettir.

Kahve falında borç etmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine yorulur.

Kahve falında borç görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, emellere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine borç para vermek işte başarılı adımlar atılacağına, onlara hayrının dokunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir