AnaSayfa / Genel / Kahve falında borç görmek

Kahve falında borç görmek

Kahve falında borç görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında borç gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller göndermeniz olayları daha da karışık hale getirebilir.

Kahve falında ölü birine borç vermek malın bereketinin artmasına, işlerin günden güne açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bakkala borç yapmak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, psikolojik olarak toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye borç para vermek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında borç faturası görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinden borç altın almak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında bankaya borç ödemek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kredi kartı borcu görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında para borç vermek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir