Kahve falında birinden borç almak

Kahve falında birinden borç almak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ne yapacağına karar veremeyeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden borç almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı basit tutmanızda fayda var.

Kahve falında birine borç para vermek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Kahve falında borç bilezik almak iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakkala borç yapmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında borç görmek o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birinden borç para almak insanlardan uzaklaşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet eder.

Kahve falında para borç almak geçim derdinin biteceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye borç vermek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumar borcu görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir