AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir insandan para almak

Kahve falında ölmüş bir insandan para almak

Kahve falında ölmüş bir insandan para almak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, patlama noktasına geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir insandan para almak gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı manipüle eden kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında ölen bir insandan para almak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir insana para vermek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen insandan para almak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insana para vermek rekabet edebilme gücünün artacağına, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insandan para almak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş insana para vermek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insana para vermek işlerin çok büyümeyeceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü insandan para almak bereketinin artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir