AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bir dostunu görmek

Kahve falında ölmüş bir dostunu görmek

Kahve falında ölmüş bir dostunu görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş bir dostunu gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi ya da dürtülerinizi kontrol altına almanız gerekebilir.

Kahve falında düşmanı dost görmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, büyük aksilikler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dostla sohbet etmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanını dost görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında dost canlısı köpek görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalet eder.

Kahve falında bir aile dostunu görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, büyük bir makama geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahla dost olmak para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında dost kazığı yemek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanla dost olmak sevdiği birine hediye alacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir