AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bi akraba görmek

Kahve falında ölmüş bi akraba görmek

Kahve falında ölmüş bi akraba görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, ağız tadından olacağına, takdir edilen kişi olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bi akraba gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, işte de mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bi akraba görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasını gelinlikle görmek ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, insanlara küsüleceğine inanılır.

Kahve falında akrabasıyla öpüştüğünü görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kimseye minnet etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen akrabayı canlı görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akraba resmi görmek el açmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işaret eder.

Kahve falında akrabayla zina etmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir