AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba resmi görmek

Kahve falında akraba resmi görmek

Kahve falında akraba resmi görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, çok zor günler geçirileceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yoğun duygular yaşayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında akraba resmi gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Kahve falında akrabanın resmini görmek büyük emekler vereceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına delalettir.

Kahve falında akraba resmi görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, üzüntü yaşamaya tabir olunur.

Kahve falında ördek resmi görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan resmi görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında deve resmi görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin resmini görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin resmini görmek malının, parasının ve makamının artacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş annenin resmini görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir