AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı takım elbiseli görmek

Kahve falında ölmüş babayı takım elbiseli görmek

Kahve falında ölmüş babayı takım elbiseli görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babayı takım elbiseli gördüyseniz:

  • İç sesinize kulak verirseniz, daha önce dinlemediğiniz için pişman olacaksınız.

Kahve falında babayı takım elbiseyle görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı takım elbiseli görmek mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını takım elbiseli görmek durgunlaşacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş babayı takım elbiseli görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında birine takım elbise almak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü insanı takım elbiseli görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının takım elbise giydiğini görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında oğlunun takım elbise giydiğini görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir