AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı takım elbiseyle görmek

Kahve falında babayı takım elbiseyle görmek

Kahve falında babayı takım elbiseyle görmek gün günden daha da kötüye gideceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, görmediği yerlere gideceğine, berekete ve bolluğa kavuşulacağına, herkesin rahat edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında babayı takım elbiseyle gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında babayı takım elbiseli görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında babayı takım elbiseyle görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında babasını takım elbiseli görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı takım elbiseli görmek kişinin hayatının değişeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında takım elbiseli bir erkek görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takım elbise giymek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Kahve falında yeni takım elbise giydiğini görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında takım elbise yıkamak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir