AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasına ağlamak

Kahve falında babasına ağlamak

Kahve falında babasına ağlamak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, malının da eksilmeyeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasına ağlamak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler bazı planlarınıza ya da işlerinize karışabilirler.

Kahve falında babasıyla ağlamak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında babanızın ağladığını görmek bunu da herkese ilan edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babaya ağlamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babası için ağlamak güzel bir evliliğe, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babaya sarılıp ağlamak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işarettir.

Kahve falında babaya ağlamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın öldüğünü duymak ve ağlamak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir